NL | FR

Professionele Winterdienst

ICEFREE

Kwalitatieve service dankzij goede organisatie

IceFree is actief in heel België en het Groothertogdom Luxemburg. Qua oppervlakte misschien geen uitermate groot gebied, maar qua weersomstandigheden heel divers. Vooral in de winter. Een goede coördinatie, een weldoordachte organisatie en een grondige voorbereiding zijn dan ook noodzakelijk.

North-West en South-East

IceFree gaat prat op een persoonlijke aanpak. Om dat mogelijk te maken, werken wij in twee regio’s.
IceFree North-West verzorgt de coördinatie van het oranje gedeelte op de kaart hieronder.
IceFree South-East verzorgt de coördinatie van het blauwe gedeelte .

Geografische spreiding

IceFree heeft tientallen goed uitgeruste teams (link naar pagina Machines) ter beschikking. Die teams opereren vanuit de lokale depots. In elke provincie heeft Icefree minstens één depot, elk voorzien van een grote voorraad strooizout (link naar pagina Zout) en het nodige materiaal. Geografisch verspreid over het hele gebied hebben wij bovendien reserveteams klaar staan. Zij kunnen worden ingezet voor dringende interventies of bij extreme weersomstandigheden.

U merkt het, dankzij onze goede organisatie heeft u de hele winter een veilig gevoel.

Transparante aanpak op uw maat

Transparantie is het kernwoord in de aanpak van IceFree. Nog voor de eerste winterprik leggen wij u klaar en duidelijk uit wat u van ons kunt verwachten. Zowel op het operationele als op het financiële vlak.

Strooiplan op maat van uw site

In een persoonlijk gesprek vernemen wij graag wat uw wensen en behoeften zijn. Icefree komt steeds ter plaatsen om de situatie te bestuderen en de nodige opmetingen uit te voeren. Op basis van al deze informatie stellen wij u daarna onze aanpak voor incl. strooiplan en duidelijke prijsafspraken .

Snelheid en efficiëntie

Deze grondige voorbereiding stelt ons in staat om u in de wintermaanden steeds snel en efficiënt op uw wenken te bedienen. U hoeft dus niet wakker te liggen als er sneeuw en ijs wordt voorspeld. IceFree volgt de weersituatie in heel België en het Groothertogdom Luxemburg op de voet op. Indien nodig gaan onze teams preventief zout strooien en/of sneeuwruimen. Zo blijft uw site steeds veilig bereikbaar en toegankelijk. Bovendien staan onze teams 24/7 klaar om eventuele dringende interventies uit te voeren.

Heldere prijsafspraken

U kunt met een gerust hart de winter in want ook op het financiële vlak garanderen wij u dankzij onze voorafgaande, duidelijke afspraken dat u niet voor verrassingen komt te staan. Dankzij deze gouden combinatie van een correcte prijs en een uitstekende service, is IceFree uw ideale partner voor een langdurige samenwerking.

Zout met snelle en langdurige werking

IceFree werkt met zout van een uitstekende kwaliteit. Door de jaren heen hebben wij allerlei soorten strooizout uitgetest. De ene soort werkt snel maar niet lang genoeg, andere werken langer maar het duurt even voor ze enig effect hebben. Bij IceFree werken wij al jaren met een zoutmengsel dat het beste van beide combineert. Wij garanderen een snelle én langdurige werking.

Juiste dosering

Niet alleen de kwaliteit van het zout speelt een cruciale rol, ook de hoeveelheid strooizout is belangrijk. Dankzij onze gespecialiseerde machines strooien wij nooit te weinig maar ook niet te veel zout. En geeft u er de voorkeur aan om geen zout te gebruiken, dan stellen wij u graag een alternatieve aanpak  voor.

Grote voorraad

In al onze depots in heel België en het Groothertogdom Luxemburg voorzien wij een grote voorraad zout. Wat er ook gebeurt, uw infrastructuur zal altijd sneeuw- en ijsvrij worden gemaakt.