Machines

In alle omstandigheden de juiste machine

Onze jarenlange ervaring helpt ons om een goede inschatting te maken van hoe we in eender welke situatie het beste resultaat bekomen.
Tractoren, vrachtwagens, unimog’s, wielladers,… in alle regio’s kunnen we ze inzetten, afhankelijk van uw wensen en behoeften. Indien gewenst kunnen wij de trappen of andere moeilijk bereikbare delen van uw site manueel strooien en/of ruimen.

Unimog: innovatieve alleskunner

IceFree deinst er niet voor terug om te investeren in de toekomst. Zo zetten wij sinds enkele jaren de innovatieve Unimog in, een alleskunner van Mercedez-Benz. Dit wintervoertuig pur sang heeft aandrijving op alle wielen en komt dus nooit in de problemen. Met deze Unimog’s kunnen we u een uitstekende service garanderen, zelfs in de meest extreme omstandigheden.

Sneeuwschuiven

Al onze sneeuwschuiven zijn onderaan voorzien van rubber strips om beschadigingen aan de ondergrond te voorkomen. Ook zijn ze uitgerust met veren om beschadigingen aan eventueel met sneeuw bedekte obstakels te voorkomen.

Strooiers

Onze strooiers zijn uitgerust met een elektronische besturing. Afhankelijk van de specifieke situatie op uw site passen we de strooibreedte en het zout aan. Elke strooier beschikt over een camera om het strooibeeld constant te monitoren. Dit garandeert een optimaal resultaat.
Wilt u zich volgende winter niet meer op glad ijs begeven? Neem contact met ons op. Wij lichten onze diensten graag verder toe.
CONTACTEER ONS
Contacteer ons