Milieu

Steeds aandacht voor het milieu

Tom Aerts en Gilbert Brugmans, de verantwoordelijken van IceFree, begonnen hun loopbaan in het groenonderhoud en de ontwikkeling van groene zones. Zij zijn dan ook erg begaan met het milieu. Bij de uitvoering van de winterdiensten maken ze er een erezaak van om de natuur zo weinig mogelijk te belasten. Dat doen ze op verschillende manieren:
  • Een zo gedetailleerd mogelijk strooiplan is de basis van een correcte berekening van de benodigde hoeveelheid zout. IceFree strooit nooit te weinig zout, maar ook niet te veel.
  • Met onze moderne machines slagen wij erin om, gebaseerd op het strooiplan, heel precies te werken. Wij stellen onze machines zo af dat het zout op uw parking belandt en niet in de omliggende beplanting. Op die manier wordt de natuur minimaal belast.
Contacteer ons

Icefree dooikorrels

Investeren om onze dienstverlening te optimaliseren, schrikt ons niet af. Als milieubewust bedrijf beseffen wij maar al te goed dat zout ondanks de bovenstaande maatregelen altijd een invloed zal hebben op het milieu. IceFree zocht en vond een milieuvriendelijk alternatief: de IceFree dooikorrels. De voordelen van deze innovatie zijn talrijk:
  • Werkt dubbel zo lang als zout.
  • Heeft geen agressieve werking op de ondergrond. De iceFree dooikorrels zijn geschikt voor gebruik op gevoelige ondergronden, zoals bijvoorbeeld alle soorten natuursteen, gepolierde beton, roofing, enzovoort.
  • Lost volledig op en heeft dus geen negatieve invloed op het milieu.
Geïnteresseerd in de IceFree dooikorrel: bestel hem in onze shop of neem contact met ons op.
Contacteer ons
Wilt u zich volgende winter niet meer op glad ijs begeven? Neem contact met ons op. Wij lichten onze diensten graag verder toe.
CONTACTEER ONS
Contacteer ons